Wat is AOA?

AOA 2018

De Aardig Onderweg Award is vernieuwd! Na 7 jaar Aardig Onderweg Awards is er een nieuw concept, een nieuwe AOA. In 2018 is de focus verplaatst van grotendeels offline naar online met een tweetal mooie offline momenten, de pitch- en finaledag.

Voor de Aardig Onderweg Award gaan wij op zoek naar mensen die met innovatieve, technische en duurzame oplossingen komen die de regio Rotterdam mooier, slimmer en duurzamer maken. Deze initiatieven zijn al aardig onderweg, maar kunnen nog wel een steuntje in de rug gebruiken. De winnaar van de Aardig Onderweg Award wint:

  • Een geldprijs van €25.000
  • Een prominente plek als spreker op Tedx Rotterdam 2019
  • Bijbehorende online en offline publiciteit

Met de Award en het geldbedrag stimuleren we de winnaar om zijn/haar doel te bereiken.

Vanuit alle inzendingen kiest de jury 20 kandidaten die mogen komen pitchen op de pitchdag op zondag 14 oktober 2018. Van deze 20 kandidaten nomineren de jury, de publieksjury en de online stemmers de drie kandidaten die doorgaan naar de finale. Deze drie kandidaten krijgen een opdracht mee van de jury en werken hieraan met een toegewezen coach in de weken tot aan de finaledag. Op vrijdag 9 november 2018, de finaledag, pitchen de drie kandidaten nog een laatste keer voor de jury en bepalen de jury en online stemmers wie de winnaar is van de Award 2018.

Wie organiseert dit?

De Aardig Onderweg Award is een initiatief van de RET en wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende mediapartners.

Waarom organiseren we dit?

Veilig, zorgeloos en comfortabel openbaar vervoer. Dat vinden we allemaal vanzelfsprekend. Samen maatschappelijk betrokken en in contact met elkaar en de stad. De RET wil meer doen en zijn dan logistiek verbinden van A naar B, de RET wil ook sociaal verbinden. Daar gaan we voor en dat stimuleert de RET met deze Award. ‘Beter maak je samen!’

AOA feliciteert

iKapitein

met de overwinning

AOA bedankt

jury 2018

voor haar inzet!