Wat is de Aardig Onderweg Award?

De Aardig Onderweg Award is een jaarlijkse prijs voor een innovatief initiatief dat de regio Rotterdam mooier, slimmer en duurzamer maakt.

Waarom organiseren we dit?

De Aardig Onderweg Award wordt georganiseerd door de RET. Als logistiek verbinder zorgt de RET ervoor dat iedere dag opnieuw duizenden mensen veilig, zorgeloos en comfortabel van A naar B komen. Ook sociaal wil RET een verbinder zijn. Een verbinder van mensen en hun ideeën. In de regio Rotterdam.

“Beter maak je samen!”

Tijdens de nominaties van Aardig Onderweg Award gaat de RET op zoek naar mensen die met hun initiatief de regio Rotterdam een stukje mooier, slimmer en duurzamer willen maken. De initiatieven die de RET zoekt zijn al aardig onderweg, maar kunnen nog wel een steuntje in de rug gebruiken.

De winnaar van de Aardig Onderweg Award wint:

  • Een geldprijs van €25.000
  • Waardevolle media-aandacht/publiciteit
  • Expert coaching door de RET

Met de Aardig Onderweg Award en het geldbedrag stimuleren we de winnaar om zijn/haar doel te bereiken.

Hoe werkt het?

Deelnemers konden hun initiatief tussen 16 september 2019 en 13 oktober 2019 inschrijven op aardigonderweg.nl. Uit alle inzendingen koos de jury 20 kanidaten die mochten pitchen op de pitchdag op donderdag 24 oktober 2019.

Van deze 20 kandidaten nomineerden de jury, de publieksjury en de online stemmers drie kandidaten voor de finale. De drie finalisten kregen een opdracht mee van de jury en werkten hieraan in de weken tot aan de finaledag.

Op vrijdag 29 november 2019, de finaledag, pitchten de drie kandidaten nog een laatste keer voor de jury en kozen de jury én online stemmers de winnaar van de Aardig Onderweg Award 2019.

Binnenkort volgt meer informatie over de Aardig Onderweg Award 2020.

Waar anderen

op letten

als jij je initiatief

presenteert

Hoe is het

met Brendy

van Baby Verhip?

5 tips

voor een

innovatief idee