Wat is de Aardig Onderweg Award?

De Aardig Onderweg Award is een jaarlijkse prijs voor een innovatief initiatief dat de regio Rotterdam mooier, slimmer en duurzamer maakt.

Waarom organiseren we dit?

De Aardig Onderweg Award wordt georganiseerd door de RET. Als logistiek verbinder zorgt de RET ervoor dat iedere dag opnieuw duizenden mensen veilig, zorgeloos en comfortabel van A naar B komen. Ook sociaal wil RET een verbinder zijn. Een verbinder van mensen en hun ideeën. In de regio Rotterdam.

“Beter maak je samen!”

Tijdens de nominaties van Aardig Onderweg Award gaat de RET op zoek naar mensen die met hun initiatief de regio Rotterdam een stukje mooier, slimmer en duurzamer willen maken. De initiatieven die de RET zoekt zijn al aardig onderweg, maar kunnen nog wel een steuntje in de rug gebruiken.

De winnaar van de Aardig Onderweg Award wint:

  • Een geldprijs van €25.000
  • Waardevolle media-aandacht/publiciteit
  • Expert coaching door de RET

Met de Aardig Onderweg Award en het geldbedrag stimuleren we de winnaar om zijn/haar doel te bereiken.

Hoe werkt het?

Van 16 september 2019 tot en met 13 oktober 2019 kan je je initiatief inschrijven op aardigonderweg.nl. Uit alle inzendingen kiest de jury 20 kandidaten die mogen komen pitchen op de pitchdag op donderdag 24 oktober 2019.

Van deze 20 kandidaten nomineren de jury, de publieksjury en de online stemmers de drie kandidaten die doorgaan naar de finale. De drie finalisten krijgen een opdracht mee van de jury en werken hieraan in de weken tot aan de finaledag.

Op vrijdag 29 november 2019, de finaledag, pitchen de drie kandidaten nog een laatste keer voor de jury. En bepalen de jury én online stemmers wie de winnaar is van de Aardig Onderweg Award 2019.

Winnaars blikken

terug op Aardig

Onderweg Award

Jury 2019