Spelregels

Dit jaar zijn er geen categorieën en is er één winnaar van de Aardig Onderweg Award. Deze winnaar wint een geldbedrag van €25.000,- netto, de bijbehorende publiciteit en een prominente plek als spreker op Tedx Rotterdam 2019. Op de finaledag op vrijdag 9 november bepalen de vakjury en de online stemmers wie de winnaar is van de Aardig Onderweg Award.

Bekijk het deelnamereglement en lees ons privacybeleid.

Profiel deelnemer

De persoon of groep die meedoet met de Aardig Onderweg Award…

  • heeft een duurzaam, innovatief, technisch of maatschappelijk en uniek initiatief;
  • is al aardig onderweg en heeft de potentie om dit verder te ontwikkelen;
  • is origineel en onderscheidend;
  • steekt graag de handen uit de mouwen, is een ondernemer;
  • is geen eendagsvlieg, maar een echte doorzetter;
  • weet anderen te inspireren;
  • maakt met het initiatief de regio Rotterdam mooier, slimmer en/of duurzamer!

Aanmelden – pitchdag – finaledag

Inschrijven is mogelijk van dinsdag 4 september t/m zondag 7 oktober 2018. Van alle aanmeldingen maakt de jury een selectie van 20 kandidaten. Deze selectie maken we op dinsdag 9 oktober bekend. De 20 kandidaten krijgen allemaal de kans om hun idee in 90 seconden te pitchen aan de jury en publieksjury. Dit gebeurt op zondag 14 oktober 2018. Reserveer deze datum dus alvast in je agenda als je je aanmeldt!

Op de pitchdag kiezen de jury, de publieksjury en de online stemmers de drie kandidaten die doorgaan naar de finale. Bovendien krijgen de drie kandidaten een opdracht mee van de jury waar zij de weken tot aan de finaledag op vrijdag 9 november met hun coach aan kunnen werken.

Op vrijdag 9 november, de finaledag, pitchen de drie kandidaten nog een laatste keer aan de jury. De jury en de online stemmers bepalen wie de winnaar is van de Aardig Onderweg Award 2018. Het online stemmen kan vanaf woensdag 7 november voor een duur van 48 uur.

AOA feliciteert

iKapitein

met de overwinning

AOA bedankt

jury 2018

voor haar inzet!