Spelregels 2019

Bij elke wedstrijd horen spelregels, daarom leggen we je uit hoe de Award in elkaar steekt. Hoewel we allemaal de regio Rotterdam een stukje mooier, slimmer en duurzamer willen maken, kan er uiteindelijk maar één initiatief de Aardig Onderweg Award 2019 winnen.

De winnaar verdient een geldbedrag van €25.000,- netto, waardevolle publiciteit en coaching van de RET tijdens het traject.

Bekijk het deelnamereglement en lees ons privacybeleid.

Wil jij meedoen?

Herken jij jezelf hierin? Meld je dan aan voor de Aardig Onderweg Award!

  • Ik heb een duurzaam, innovatief, technisch of maatschappelijk uniek initiatief.
  • Ik ben al aardig onderweg en heb de potentie om dit verder te ontwikkelen.
  • Ik steek graag de handen uit de mouwen en durf mezelf een ‘ondernemer’ te noemen.
  • Ik ben een echte doorzetter. Mijn project is geen eendagsvlieg
  • Ik weet anderen te inspireren;
  • Ik maak met mijn initiatief de regio Rotterdam mooier, slimmer en/of duurzamer!

De weg naar de finale

Inschrijven kan van maandag 16 september, 0.00 uur tot en met zondag 13 oktober 2019, 0.00 uur. Van alle aanmeldingen maakt de jury een selectie van 20 kandidaten. Deze selectie maken we op vrijdag 18 oktober bekend.

De 20 kandidaten krijgen allemaal de kans om hun idee in 90 seconden te pitchen aan de jury en publieksjury. Deze pitchdag vindt plaats op donderdag 24 oktober 2019. Reserveer deze datum dus alvast in je agenda en meld je aan!

Op de pitchdag kiezen de jury, de publieksjury en de online stemmers de drie kandidaten die doorgaan naar de finale. Bovendien krijgen de drie kandidaten een opdracht mee van de jury waar zij de weken tot aan de finaledag aan kunnen werken. Online stemmen kan vanaf woensdag 23 oktober 2019, 17.30 uur tot en met donderdag 24 oktober 2019, 17.30 uur.

Op vrijdag 29 november, de finaledag, pitchen de drie finalisten nog een laatste keer aan de jury. De jury en de online stemmers bepalen samen wie de winnaar is van de Aardig Onderweg Award 2019. Online stemmen kan al vanaf woensdag 27 november 2019 voor een periode van 48 uur. De exacte tijd volgt nog.

Waar anderen

op letten

als jij je initiatief

presenteert

Hoe is het

met Brendy

van Baby Verhip?

5 tips

voor een

innovatief idee