Mireille

2014

Hoe is het nu met Mireille?

 

Hoe is het nu met je?

Prima! We bestaan nu iets langer dan anderhalf jaar en we zijn echt enorm gegroeid!

 

Hoe heb je de Aardig Onderweg Award ervaren?

Dat alle aandacht helpt. Het heeft zeker geholpen en het ging allemaal zo snel. Het was voorbij voordat ik het door had! De Aardig Onderweg Award hebben ons echt op de kaart gezet. Mensen herkenden ons op straat en feliciteerden ons zelfs nog maanden na de uitreiking.

 

Wat heeft de prijs je gebracht?

De prijs heeft ons heel veel aandacht gegeven. Het heeft heel veel kunnen brengen voor de vrouwen. Ze waren bijvoorbeeld nog nooit in het Nieuwe Luxor theater geweest dus het was echt een ervaring om ze hier mee naartoe te nemen. Ze hebben kunnen laten zien hoe ambitieus ze zijn en dat is belangrijk.

 

Waar ben je nu en wat zijn je plannen voor de toekomst? Andere steden?

We financieren alles nu zelf zonder subsidies of hulp van de gemeente en we willen echt meer als een onderneming functioneren. In de toekomst willen we meer opdrachten binnen halen van opdrachtgevers, ondernemers en ook de gemeente maar die moeten natuurlijk wel gezocht worden.

 

Boodschap

Geniet ervan en laat het over je heen komen. Schrijf je in en laat zien hoe jij je inzet voor Rotterdam en zorg er vooral voor dat je zoveel mogelijk plezier hebt! 

 

 

Over Talentfabriek 010 

De 'Talentfabriek 010' is in juli 2013 gestart en is nu al actief op vier verschillende locaties in Rotterdam waar bijna honderd mensen zonder diploma of werkervaring de kans krijgen om te ontdekken waar ze goed in zijn. Ze werken bij echte opdrachtgevers en leren een vak door het te doen. Door die ervaring krijgen ze meer vertrouwen in hun vaardigheden en komen ze erachter wat ze allemaal wel niet kunnen. Hiermee vergroten de deelnemers hun kansen op de arbeidsmarkt, kunnen ze makkelijker een eigen onderneming opstarten of kunnen ze weer terug naar school. Met Talentfabriek 010 wil Mireille laten zien hoeveel ambitie Rotterdammers hebben! Door weer mee te doen, te werken en te leren, durven mensen weer plannen te maken en worden ze gelukkig. Zo simpel is het. 

MEDIA


Mireille genomineerd