Vincent Dellebeke

2012

Hoe is het nu met Vincent? 


Vincent is momenteel heel druk, dus een update over hoe het met hem gaat houden we nog tegoed! 


Over Kids Marina 
 

Website: www.kidsmarina.nl
Twitter: @KidsMarina

Rotterdam heeft faam gemaakt met haar positie als grootste havenstad van Europa. De haven zelf verdwijnt echter steeds verder uit het stadsbeeld. Vincent’s Kids Marina is de nieuwe waterattractie voor kinderen in Rotterdam en brengt de haven weer in zicht. Kinderen kunnen bij Kids Marina aan boord stappen van een echte mini- politieboot, sleepboot of rondvaartboot en zelf als kapitein echt varen. Dichterbij het havengevoel kun je als kind niet komen. Ook ouders kunnen mee aan boord. Kids Marina brengt acht scheepjes in de vaart. Er worden verschillende types ingezet naar voorbeeld van schepen die

ook echt in de haven van Rotterdam te vinden zijn. Zo is er bijvoorbeeld een echte blusboot, rondvaartboot, havendienstboot, een prachtig vrachtschip, een veerboot en uiteraard een mooie sleepboot. Dit initiatief is een verrijking van de Rotterdamse binnenstad en moet op speelse wijze de haven en varen dichterbij de bezoeker brengen. Vincent en zijn medewerkers zijn al geruime tijd met dit idee bezig en dit jaar is de start zeer dichtbij!

Vincent wil investeren in de aankleding van de locatie van Kids Marina. Kids Marina moet het visite kaartje worden voor de haven. Hij verdient extra publiciteit om zijn attractie goed te promoten zodathij van start kan gaan met een mooie stroom aan bezoekers van binnen en buiten de stad..