SPONSORS

Hoofdsponsors:

 

sponsor_logos_03

ING Business Banking richt zich op de grootzakelijke markt, zowel op de private bedrijven als op instellingen in de (semi-) publieke sfeer. Maatwerk staat centraal in het concept, waarmee de bank zich nadrukkelijk wil onderscheiden.

Onze dienstverlening gaat uit van de wijze waarop u als ondernemer uw bankzaken het liefst regelt: Zelf als het kan, met deskundig en persoonlijk advies als dat wenselijk is. De organisatie van de ING is nu zodanig ingericht dat wij u als ondernemer voortaan nog beter van dienst kunnen zijn en de ondernemer die bankiert bij de ING meer waar voor zijn geld krijgt.
De grotere bedrijven, de klanten van Business Banking hebben een eigen relatiemanager die uw bedrijf goed kent en specialistische kennis kan inroepen en daardoor goed in staat is om gericht te adviseren over soms ingewikkelde producten. De portefeuilles van de relatiemanagers zijn gerichter geworden, waardoor zij meer tijd hebben voor de klant. Dit komt de kwaliteit van het advies ten goede, waarmee het bedrijf zijn voordeel kan doen.

Conditietest
Medio 2011 bieden wij onze klanten de conditietest aan. Op basis van enkele bedrijfseconomische gegevens kunnen we u laten zien waar uw bedrijf staat ten opzichte van de benchmark in uw sector en – belangrijker misschien – ten opzichte van uw naaste concurrenten en collega’s. U ziet in een oogopslag aan welk aspect binnen uw onderneming extra aandacht het meeste rendement oplevert.

Internationaal Zakendoen
Een groeiende Europese Unie en de globalisering openen deuren voor u als ondernemer. Met nieuwe kansen, maar ook met risico’s. De ING helpt u graag verder met uw internationale zaken, waarbij u toegang heeft tot ons eigen unieke internationale netwerk.

Bij de ING kunt u terecht voor maatwerk en deskundig advies op het gebied van:
- Internationaal cash management
- Risicobeheer
- Financieren in het buitenland
Meer informatie over Internationaal Zakendoen vindt u op www.ing.nl/internationaal

 

sponsor_logos_ovg2 

OVG Projectontwikkeling is in 1997 opgericht als zelfstandige projectontwikkelaar. OVG streeft ernaar te excelleren in de ontwikkeling van vastgoed en daarbij continue de verwachtingen van haar klanten te overtreffen. De expertise van de organisatie ligt op het vlak van kantoorontwikkeling en gebiedsontwikkeling. Als koploper op het gebied van duurzame vastgoedontwikkeling heeft OVG zich ten doel gesteld om al haar projecten op een groene manier te ontwikkelen, zonder concessies te leveren in kwaliteit of prijs. Om deze kwaliteiten te kunnen waarborgen onderhoudt OVG contact met kennisleiders binnen de velden duurzaamheid, technologie en architectuur.
 
Meer informatie over OVG kunt u vinden op onze website: www.ovg.nl 

 

Overige sponsors:

 

00  Logo DV origineel RGB (2)

 

 sponsor_logos_13

 

sponsor_logos_16

  

sponsor_logos_07

 

sponsor_logos_10

 

sponsor_logos_18 

 

PwC logo_fc

Klik hier om contact op te nemen voor de mogelijkheden.